Tennisvereniging
Kedichem

Onderweg 6
4247 EJ ,Kedichem
Email adres: [email protected]

De baan van de “Tennisvereniging Kedichem” is prachtig gelegen aan de Lingedijk van de kern Kedichem. Misschien heeft U er ooit ook wel eens aan gedacht om te gaan tennissen en is het er nooit van gekomen. Dan is het nu een mooie gelegenheid om het eens te gaan proberen, of de “draad” weer eens op te pakken.

Tennis is een sport die niet gebonden is aan vaste tijden en recreatief door jong en oud beoefend kan worden. U kunt de sport beoefenen wanneer U dat het beste uitkomt.

U dient dan wel lid te worden van  onze Tennisvereniging.


Tennisles

Om optimaal te kunnen genieten  van de tennissport is het handig als U toch enigszins de techniek beheerst van het tennissen.

Mocht U daarvoor tennisles willen hebben dan kunt U contact opnemen met één van de bestuursleden en dan zullen wij U in contact brengen met een tennisleraar. 


Activiteiten 

 

Vrij tennissen - stuur een email naar [email protected] als je toegevoegd wilt worden aan de Whats app groep. 

 

15,22,29 mei, 5-12 juni - Tenniscarrousel voor basisschool kinderen 

 

12 september leden vergadering - 't Zijtje  om 20:00 uur 

Contributie

 De contributie voor een gezin (ongeacht het aantal) bedraagt slechts €125,-  per jaar. Natuurlijk kunt U ook individueel lid worden, U betaalt dan €60.- , jeugdleden (tot 18 jaar) betalen €30.- .

Deze bedragen worden nog verhoogd met €12,- voor zelfwerkzaamheid(niet voor jeugdleden), maar kunnen in de loop van het jaar ook weer terugverdiend worden.


Inschrijfgeld is12 euro en eenmalig.

Download onderstaand inschrijfformulier en stuur deze op per mail email naar [email protected]  of het adres wat vermeld staat op het inschrijfformulier.

Wintertijd.

In de winter bij voldoende vries kou opkomst wordt de tennisbaan onder water gezet t.b.v. de ijsclub De Linge. Als de winter dan ook wil meewerken verandert de tennisbaan en het daarnaast gelegen sportveld in een prachtige ijsbaan.